خدمات حقوقی

وکیل خانواده

وکیل خانواده
5/5 - (1 امتیاز)

وکیل خانواده با بیشترین سابقه در رسیدگی به دعاوی خانوادگی شما را در موارد زیر یاری میرساند:

  • طلاق
  • حضانت فرزندان
  • مهریه
  • نفقه
  • اجرت المثل و نحله
  • و …..

بهترین وکیل خانواده کیست ؟

با توجه به شمار زیاد پرونده های خانواده ، بهترین وکیل کسی که است که بیشترین سابقه موفقیت در چنین پرونده هایی را کسب کرده باشد. مسلما وکیلی دارای چنین سابقه ای است که تمرکز اصلی خود را روی رسیدگی به پرونده های خانوادگی معطوف کرده است.

تمرکز روی حوزه دعاوی خانوادگی باعث افزایش تخصص و مهارت در این زمینه میشود. بنابراین اولین عامل در انتخاب بهترین وکیل مناسب ، سابقه وکیل در حوزه ای است که مدنظر شما است. در اینجا حوزه مورد نظر ما خانواده است که خوشبختانه موسسه حقوق امروز وکلای خوبی در این حوزه دارد که میتواند به شما معرفی کند.

اگر قصد دارید یک وکیل خوب در دعاوی خانوادگی یا دعاوی دیگر به شما معرفی شود روی لیک زیر کلیک کنید:

معرفی وکیل

علاوه بر تجربه و تخصص از جمله عوامل دیگری که در انتخاب وکیل خوب نقش دارند میتوان به مواردی چون، تعهد و اخلاق اشاره کرد. همچنین پیشنهاد میکنیم که اگر برای مواردی چون طلاق به دنبال وکیل هستید، ترجیحا وکیل هم جنس خود را انتخاب کنید. برای مثال اگر خانم هستید از وکیل خانم و اگر آقا هستید، وکیل آقا انتخاب کنید.

مشاوره رایگان وکیل خانواده

مشاوره با وکیل قبل از اعطای وکالت به وی یکی از ویژگی های مثبت موسسه حقوق امروز است. به این صورت که ابتدا به شما امکان مشاوره رایگان داده میشود و سپس در صورت تمایل میتوانید برای درخواست وکیل مورد نظر اقدام کنید.

برای مشاوره با وکیل خانواده میتوانید با شماره هایی که در ادامه می آوریم تماس بگیرید و یا فرم زیرین را پر کنید:

شماره وکیل خانواده

برای مشاوره با شماره های زیر تماس بگیرید

فرم مشاوره با وکیل

فرم زیر را پر کنید تا وکلای ما جهت مشاوره با شما تماس بگیرند:

فرم مشاوره و خدمات حقوقی

مشخصات فردی(ضروری)
حداکثر اندازه فایل: 64 MB.

پاسخ وکیل به برخی سوالات خانوادگی

در اینجا پاسخ وکیل خانواده به بعضی از سوالات متداول که در حوزه خانواده مطرح میشود را برایتان آورده ایم:

پرداخت مهریه

پرسش:

اگر زوجه(زن) به دلیل تخلف زوج(مرد) از شرط ضمن عقد نکاح یا به دلیل عسر و حرج خود درخواست طلاق نماید در صورت صدور گواهی عدم امکان سازش مستحق مهریه و سایر حقوق مالی خود میباشد؟

پاسخ:

مهریه تا زمانی که ابراء نشده بر ذمه زوج باقی است لیکن اجرت المثل و حق الزحمه کارهایی که در منزل زوج انجام داده در صورتی قابل مطالبه است که طلاق به درخواست زوجه نباشد

وصول مهریه از زوج متوفی

پرسش:

آیا دادخواست مطالبه مهریه علیه شخص متوفی(زوج) پذیرفته میشود یا خیر؟

اگر دادخواست با طرفیت وراث تنظیم گردد آیا پذیرفته میشود یا خیر؟

آیا بهتر نیست درخواست تقسیم ترکه تقدیم گردد؟

پاسخ:

اولا دادخواست علیه متوفی قابل طرح و پذیرش نمیباشد. ثانیا ورثه زوجه میتوانند دادخواست مطالبه مهریه را به طرفیت وراث زوج طرح و اقامه نمایند تا در صورت رسیدگی و اثبات دعوی، ورثه زوج به قدرالسهم از ماترک در قبال آنان محکوم شوند، ثالثا درخواست تقسیم ترکه مقوله جداگانه است که با توجه به قانون امور حسبی هر یک از وراث میتواند به طرفیت سایر ورثه اقدام نماید

وکالت بلاعزل در طلاق

پرسش:

وضوع وکالت بلاعزل زوج به زوجه با حق توکیل یعنی چه؟ آیا با این وکالت زوجه میتواند تقاضای طلاق نماید؟

پاسخ:

این وکالت بلاعزل با حق توکیل به غیر بدین معنا است که زوجه هم شخصا میتواند به محاکم مراجعه و درخواست طلاق نماید و هم میتواند وکیل اختیار کند تا در این راستا اقدام نماید. البته لازم به ذکر است که شخص مورد نظر باید وکیل دادگستری باشد.

نفقه معوقه و اجرت المثل

زوجه دادخواستی علیه ورثه همسرش تقدیم و مهریه و نفقه معوقه و اجره المثل زحمات خود در منزل شوهر و نصف دارایی زوج را مطالبه کرده است . کدام یک از حقوق مالی مذکور را حق دارد مطالبه کند؟

در مورد مطالبه مهریه و نفقه و نصف دارایی(در صورتی که شرط تعلق نصف دارایی در عقدنامه ذکر شده باشد) جای بحث و تردید نیست اما مسئله قابل تامل در خصوص مطالبه اجرت المثل است که تحقق آن به موجب مفاد قسمت آخر ماده واحده قانون اصلاح مقررات مربوط به طلاق مصوب سال 1371 منوط به وقوع طلاق آن هم به درخواست زوج و اینکه تقاضای طلاق ناشی از تخلف زوجه از ایفای وظایف همسری و سو رفتار نباشد. بنابراین چنانچه طلاقی صورت نپذیرفته و یا طلاق به درخواست زوجه بوده و یا تقاضای طلاق زوج در اثر تخلف زوجه در ایفای وظایف همسری و سو رفتار بوده باشد، مطالبه اجرت المثل مورد پیدا نخواهد نمود و چنانچه طلاق در نتیجه درخواست زوج و ناشی از تخلف زوجه نباشد و طلاق نیز واقع شده باشد در این صورت مطالبه اجرت المثل از حقوق قانونی زوجه بوده و ایرادی نخواهد داشت.

آیا هنوز پاسخ سوال خود را نیافته اید ؟

در صورتی که پاسخ به سوال خود را نیافته اید 2 راه برای گرفتن پاسخ دارید.

  1. تماس با مشاوران ما یا پر کردن فرم مشاوره
  2. مطرح کردن سوال در پایین همین برگه و پاسخ وکیل خانواده به آن

درباره تماس تلفنی و فرم مشاوره در بالا صبحت شد. در صورتی که قصد مطرح کردن سوال از روش دیگری دارید میتوانید در پایین همین برگه در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید.

بنابراین به راحتی میتوانید سوال خود را به صورت دیدگاه مطرح کنید و ما به همه سوالات شما عزیزان پاسخ خواهیم داد.

حقوق امروز در خدمت شما است

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *